Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alanya Hdp Binası Yangın, Bir Gecenin Sehir Sehir Bilancosu Onlarca Hdp Binasi Taslandi Bircogu Atese Verildi Diken, Polis memuru abdullah ümit sercan'ın şehit edilmesinin ardından πριν 5 χρόνια.

Alanya Hdp Binası Yangın, Bir Gecenin Sehir Sehir Bilancosu Onlarca Hdp Binasi Taslandi Bircogu Atese Verildi Diken, Polis memuru abdullah ümit sercan'ın şehit edilmesinin ardından πριν 5 χρόνια.. Polis memuru abdullah ümit sercan'ın şehit edilmesinin ardından πριν 5 χρόνια. Alanya'da düzenlenen teröre tepki yürüyüşünde çıkan olaylarda hdp i̇lçe başkanlığının bulunduğu bina ile bir işyeri ateşe verildi. Antalya'nın alanya ilçesinde pkk/kck terör örgütüne yönelik operasyonda hdp ilçe eşbaşkanı gözaltına alındı. Balyozla kapıları kırılan bina yakıldı alanya'da akşam saatlerinde başlayan teröre. Alanya hdp binasına saldırmak isteyen faşistler, parti binası ve bitişiğindeki binayı yaktı.

Alanya'daki hdp ilçe binası bir grubun saldırısına uğradı. Yangın sonrası markette zarar oluştu. İtafiaye ekiplerinin zorda olsa yaptığı müdehale sonucu alanya hdp binası ve yakılan dükkanlar söndürüldü. Sokak'taki hdp i̇l başkanlığı'nın bulunduğu 5 katlı binada meydana geldi. İzmir hdp i̇l başkanlığı binasında yangın çıktı.

Alanya Da Hdp Ilce Binasi Atese Verildi 2 Haberler
Alanya Da Hdp Ilce Binasi Atese Verildi 2 Haberler from foto.haberler.com
Yaşananlara ilişkin bilgi veren hdp alanya i̇lçe eşbaşkanı i̇smail i̇şli, gün içerisinde örgütlenen gruba ilçe binasına yapacağı saldırı sırasında müdahale edilmesinin yetersiz. 5 alanya da hdp binası basıldı: Pagesbusinessesmedia/news companyhedef alanya gazetesivideosalanya'da gergin saatler.hdp binasında çıkan yangın. Antalya'nın alanya ilçesinde sık sık saldırılara maruz kalan hdp binası, bugün yakıldı. Ülkücüler daha sonra binayı ateşe verdi. Hdp alanya binasına saldıran faşistler, bitişiğinde ki üzerinde türk bayrakları bulunan binayı ateşe verdi bina bayraklarla yandı.yangın sırasında. 15,114 followers · media/news company. Çankaya semtindeki şair eşref bulvarı'nda bulunan, hdp i̇zmir i̇l binası'nda, propaganda için kullanılan flama ve pankartların bulunduğu bölümde, elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı.

Antalya'nın alanya ilçesinde hdp binası ateşe verildi.

Alanyaadres.com'un haberine göre ise alanya'da akşam saatlerinde başlayan 'teröre tepki' yürüyüşünde 20 kadar ülkücü taşlanan ve kapıları balyozla kırılan hdp binasına girdi. Hdp ilçe örgütünün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, an itibariyle alanya hdp binası ve çevredeki kürtlere ait iş yerleri yakılıyor denildi. Antalya'nın alanya ilçesinde sık sık saldırılara maruz kalan hdp binası, bugün yakıldı. Tüm yurtta binlerce vatandaş, şehit haberleri sonrası terör saldırısını lanetleyerek teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi. Kızılay meydanı'ndan ayrılan küçük bir grup ise büklüm sokak'taki hdp genel merkezi'ne geçerek bina önünde eylem yaptı. 15,114 followers · media/news company. Alanya'daki hdp ilçe binası bir grubun saldırısına uğradı. Halkların demokratik partisi (hdp) antalya i̇l başkanlığı'nın depo olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Alanya'da düzenlenen teröre tepki yürüyüşünde çıkan olaylarda hdp i̇lçe başkanlığının bulunduğu bina ile bir iş yeri ateşe verildi. Pagesbusinessesmedia/news companyhedef alanya gazetesivideosalanya'da gergin saatler.hdp binasında çıkan yangın. Son üç hafta içinde alanya halkı şehirden terör ve terör örgütü bağlantılı hdp'ye yönelik eylemlerine bir yenisini daha ekledi. Sokak'taki hdp i̇l başkanlığı'nın bulunduğu 5 katlı binada meydana geldi. Yangın sonrası markette zarar oluştu.

— hdp_alanya (@alanya_hdp) september 8, 2015. Onbinlerce alanya halkı 'teröre lanet', 'şehide saygı' yürüyüşü yapıyor. Hdp binasına yürümeye çalışan gruba polis biber gazı ve tazyikli su sıktı. Hdp ilçe örgütünün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, an itibariyle alanya hdp binası ve çevredeki kürtlere ait iş yerleri yakılıyor denildi. İlçe binasında bulunan 40'a yakın kişi ise içeride mahsur durumda.

Alanya Da Hdp Binasi Yakildi Alanya Gundem
Alanya Da Hdp Binasi Yakildi Alanya Gundem from static.daktilo.com
Alanya'da düzenlenen teröre tepki yürüyüşünde çıkan olaylarda hdp i̇lçe başkanlığının bulunduğu bina ile bir iş yeri ateşe verildi. Balyozla kapıları kırılan bina yakıldı alanya'da akşam. Çankaya semtindeki şair eşref bulvarı'nda bulunan, hdp i̇zmir i̇l binası'nda, propaganda için kullanılan flama ve pankartların bulunduğu bölümde, elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı. Yaklaşık 20 genç, hdp alanya i̇lçe örgütü'nün bulunduğu binaya girdi. İzmir hdp i̇l başkanlığı binasında yangın çıktı. 12 şubat 2019 salı saat: Yangın sonrası markette zarar oluştu. Hdp ilçe örgütünün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, an itibariyle alanya hdp binası ve çevredeki kürtlere ait iş yerleri yakılıyor denildi.

Alanya'da çıkan olaylarda 35 yaşındaki erkan uğul yaralandı.

Kızılay meydanı'ndan ayrılan küçük bir grup ise büklüm sokak'taki hdp genel merkezi'ne geçerek bina önünde eylem yaptı. Ülkücüler daha sonra binayı ateşe verdi. — hdp_alanya (@alanya_hdp) september 8, 2015. Antalya'nın alanya ilçesinde 4 katlı bir binanın teras katında çıkan yangın paniğe neden olduedinilen bilgiye göre, saray mahallesi halimağa sokak'taki 4 katlı bir apartmanın üst katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle saat 11. Yürüyüş sonrakı bir grubun ateşe verdiği alanya hdp i̇lçe teşkilat binası, itfaiye ve toma'nın müdahalesi ile söndürüldü. Alanya'da düzenlenen teröre tepki yürüyüşünde çıkan olaylarda hdp i̇lçe başkanlığının bulunduğu bina ile bir iş yeri ateşe verildi. Polis barikatını aşan bazı göstericiler önce hdp binasındaki tabelanın üzerine türk alanya'da geçen hafta gerçekleştirilen ve olaylarla sonuçlanan teröre tepki yürüyüşünün ardından bugün de benzer sahneler yaşandı. Alanya'nın merkezinde gerçekleşen ve muhtemelen tüm terör olaylarını sonlandıracak eylem. Alanya'daki hdp ilçe binası bir grubun saldırısına uğradı. , saat 18.30 sıralarında tahılpazarı mahallesi 467. Ankara'da hdp genel merkezi'ne yürüyen bir grup gösterici parti binasında yangın çıkarırken, kırşehir ve alanya'da ise çarşı merkezindeki bazı işyerleri ateşe verildi. Antalya'nın alanya ilçesinde pkk/kck terör örgütüne yönelik operasyonda hdp ilçe eşbaşkanı gözaltına alındı. Balyozla kapıları kırılan bina yakıldı alanya'da akşam saatlerinde başlayan teröre.

Pagesbusinessesmedia/news companyhedef alanya gazetesivideosalanya'da gergin saatler.hdp binasında çıkan yangın. Hdp alanya binasına saldıran faşistler, bitişiğinde ki üzerinde türk bayrakları bulunan binayı ateşe verdi bina bayraklarla yandı.yangın sırasında. Antalya'nın alanya ilçesinde düzenlenen teröre tepki yürüyüşü sonrası olaylar çıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde hdp binası ateşe verildi. Onbinlerce alanya halkı 'teröre lanet', 'şehide saygı' yürüyüşü yapıyor.

Yurt Capinda Hdp Ye Binalarina Saldiri
Yurt Capinda Hdp Ye Binalarina Saldiri from odatv4.com
Tüm yurtta binlerce vatandaş, şehit haberleri sonrası terör saldırısını lanetleyerek teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirdi. , saat 18.30 sıralarında tahılpazarı mahallesi 467. Balyozla kapıları kırılan bina yakıldı alanya'da akşam saatlerinde başlayan teröre. Balyozla kapıları kırılan bina yakıldı alanya'da akşam. — hdp_alanya (@alanya_hdp) september 8, 2015. Antalya'nın alanya ilçesinde hdp binası ateşe verildi. Kısa sürede alevler hdp i̇lçe teşkilatı'nın olduğu binaya da sıçradı. Çankaya semtindeki şair eşref bulvarı'nda bulunan, hdp i̇zmir i̇l binası'nda, propaganda için kullanılan flama ve pankartların bulunduğu bölümde, elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı.

Antalya'nın alanya ilçesinde sık sık saldırılara maruz kalan hdp binası, bugün yakıldı.

15,114 followers · media/news company. Hdp binasıyla birlikte yaklaşık 15 dükkanın daha yandığı ifade edildi. Dağılmaya başlayan grubun içinden hdp binasına yönelen bir grup hdp ilçe teşkilatının bulunduğu binayı ateşe verdi. Alanya'da terör eylemlerinde arbede çıktı. Binlerce ülkücü ve milliyetçi kalabalık alanya hdp ilçe binasını ateşe verdi. Çankaya semtindeki şair eşref bulvarı'nda bulunan, hdp i̇zmir i̇l binası'nda, propaganda için kullanılan flama ve pankartların bulunduğu bölümde, elektrik kaçağı nedeniyle yangın çıktı. Ülkücüler daha sonra binayı ateşe verdi. Pkk saldırılarını kınayan grup ile hdp liler arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya polis müdahale etti. Hdp binasına yürümeye çalışan gruba polis biber gazı ve tazyikli su sıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde sık sık saldırılara maruz kalan hdp binası, bugün yakıldı. Birkaç gün önce ırkçı grubun dev bayrak astığı bina, bugün düzenlenen saldırıyla ateşe verildi. Son üç hafta içinde alanya halkı şehirden terör ve terör örgütü bağlantılı hdp'ye yönelik eylemlerine bir yenisini daha ekledi. Yürüyüş sonrakı bir grubun ateşe verdiği alanya hdp i̇lçe teşkilat binası, itfaiye ve toma'nın müdahalesi ile söndürüldü.

Kızılay meydanı'ndan ayrılan küçük bir grup ise büklüm sokak'taki hdp genel merkezi'ne geçerek bina önünde eylem yaptı alanya yangın. Hdp alanya ilçe örgütünün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, an itibariyle alanya hdp binası ve çevredeki kürtlere ait iş yerleri yakılıyor denildi.